www.bugeluitdebocht.nl

Terwijl ik overweeg om een wekelijkse blog te gaan schrijven dansen er de nodige duiveltjes op mijn schouder. Want wie zitten er nu te wachten op zo’n blog? Een blog hoort immers een centraal thema te hebben om succesvol te kunnen worden. Zo’n thema heb ik helemaal niet…. Zelfs al zou ik het willen kan ik niet wekelijks over een zelfde thema schrijven. Er gebeurt zoveel in de wereld om ons heen dat er elke week een ander onderwerp zal zijn. Maar is het dan wel interessant? Daarop kan ik het antwoord niet geven…. Maar ik hoop van wel! Maar oordeel gerust zelf…

Naast ervaringen en indrukken uit het mijn leven zal ik ook af en toe eens een klein gedichtje plaatsen of een grappig stukje tekst. Kortom heel divers en niet zelden uitdagend om over na te denken. Natuurlijk hoop ik dat je het leuk vindt!