Wat doet Bügel?

Vulpen op papierBügel doet het liefste zoveel mogelijk in een zo kort mogelijke tijd. Het is namelijk een Wieringer van geboorte en die werken in de regel hard. En met hart en ziel!

Bügel is inzetbaar voor allerlei schrijfwerk. Van het bedenken van slogans tot het schrijven van artikelen voor krant of magazine en nog veel meer!

Bügel is heel goed in te zetten als copywriter en redacteur. Door zijn snelle manier van werken zijn er voor de klant snel zichtbare resultaten. En door zijn motto ‘met je rug tegen de muur ben je op zijn sterkst’ kan hij goed omgaan met last-minute klussen.

Bügel zijn portfolio groeit wekelijks door twee nieuwe teksten op zijn website te plaatsen. Dit geeft toekomstige klanten de mogelijkheid om zich te verdiepen in zijn stijl en de kwaliteiten. Daarnaast vindt hij het zelf een uitdaging….. en Bügel wordt nu eenmaal graag uitgedaagd!

Tot slot een kleine opsomming van Bügel’s mogelijkheden:

Blogs
Je noemt een thema en na een gesprek met de klant schrijft Bügel moeiteloos een column of blog voor je website, magazine of krant.

Gedichten
Het schrijven van poëzie doet Bügel al vanaf zijn negende levensjaar. Dus beschikt hij over ruim dertig jaar ervaring. Ook hierin is hij breed georiënteerd. Zo schrijft hij met het grootste gemak pakkende Sinterklaasgedichten. Maar heeft hij ook de kwaliteiten om een passend gedicht te schrijven voor op rouw- of geboortekaart. Of voor elke andere gebeurtenis die met poëzie moet worden omlijst.

Gedachten
Filosofie is iets waar velen zich verre van houden. Toch laat Bügel zich met enige regelmaat verleiden om te kijken naar de wereld om hem heen. Door te observeren haalt hij moeiteloos de essenties naar voren. Essenties die hij vervolgens weet te vangen in korte gedachtes, kretologieën en teksten voor op bijvoorbeeld website, tegeltje of sticker.

Liedteksten
De stap van poëzie naar het schrijven van een lied lijkt klein. In werkelijkheid is deze stap een stuk groter. Er komen verschillende aspecten, zoals bijvoorbeeld timing en ritme, bij kijken om een tekst goed kloppend te krijgen. Kwaliteiten die nodig zijn om een liedje te schrijven blijkt Bügel van nature te hebben. Inmiddels vloeiden al vele liederen uit zijn pen. Op deze website zijn er natuurlijk een aantal te beluisteren en te lezen. Deze kwaliteiten zijn natuurlijk inzetbaar op vele manieren. Zo schreef Bügel al liederen voor een trouwceremonie, maar ook voor een uitvaart. Alles maatwerk voor momenten die je voor eeuwig wil verankeren in je herinnering. Dus is er behoefte aan een lied voor een speciale gebeurtenis, contact Bügel gerust. Hij denkt graag met je mee. Ook voor liedjes voor artiesten en bands zijn er vele mogelijkheden. En zelfs uit voorraad leverbaar!

Copywriter
Bügel is tevens inzetbaar als copywriter. Zijn creativiteit draagt zeker bij aan de boodschap die je wilt verkondigen. Voor alle duidelijk, want daar houdt Bügel van, wat doet een copywriter?

Volgens Wikipedia:
Een copywriter is een 
tekstschrijver die is gespecialiseerd in het schrijven van reclametekst en andere wervende teksten. Copywriters schrijven zakelijke en commerciële teksten voor websites, folders, brochures, e-mailings of postmailings, verkoopbrieven, nieuwsbrieven, personeelsbladen of advertenties. Copywriters zijn ook nauw betrokken bij de productie van reclamefilms en televisiereclamespotjes en bij reclamebordcampagnes.

Resumerend
Een tekstschrijver die dus meer doet dan alleen teksten schrijven! Dat is precies wat Bügel doet, altijd iets meer, net even anders en altijd geschreven vanuit gevoel en vanuit het hart. Dat is wat Bügel onderscheidt van anderen, gewoon omdat hij altijd Bügel is… Bügel uit de Bocht biedt maatwerk met een persoonlijke tintje! Waardoor zijn werk altijd onderscheidend is!