Wie is Bügel

writingalone

Wat is er over Bügel te vertellen wat de lezer echt interesseert? Weinig denken wij…. Maar we gaan een poging wagen. De centrale vraag die we stellen is:

‘Wie is die Bügel eigenlijk?’

Bügel is Henricus Alexander Bügel

Bügel is een geboren en getogen Wieringer. Net als alle eilandbewoners is hij eigenaardig, maar sociaal.

Bügel heeft een sterke mening, die hij goed kan verwoorden. Zowel verbaal als op schrift.

Bügel schreef vanaf zijn negende jaar al gedichten. Waaronder vanaf zijn elfde levensjaar elke dag een liefdesgedicht voor Betty. De vrouw die hem toen het hoofd op hol bracht. Tegenwoordig is die eer alleen voorbehouden aan zijn vrouw Dina. Waarvoor hij overigens nog zelden een liefdesgedicht schrijft.

Bügel heeft enkele jaren geschreven als hobby journalist voor de plaatselijke tekst-tv en nieuwswebsite. Waar hij veel  vlieguren heeft kunnen maken.

Bügel is een echte muziekliefhebber. Hetgeen hem inspireerde tot het schrijven van liedteksten. De teksten varieren van zeemansliederen, wat goed bij zijn Wieringer roots past, tot mooie gevoelige popsongs. En natuurlijk alles wat daar tussenin ligt.

Bügel schrijft nu ook blogs. Hij houdt ook hierin van veelzijdigheid. Zo schrijft hij momenteel voor een nieuw ondernemersplatform voor startende ondernemers. Maar daarnaast zal hij op zijn eigen website over hele uiteenlopende thema’s schrijven.

Bügel vindt het ook leuk om kleine gedachten op te schrijven. Soms op rijm, vaak niet. Soms humoristisch, vaak met diepgang en gevoel.

Bügel is eigenlijk samen te vatten in een paar woorden. Breed (ook qua postuur) en veelzijdig, gedreven, enthousiast, humoristisch en scherp.

Bügel is en schrijft gevoelig en oprecht.

Bügel weet de essentie te raken!

Bügel schrijft ook voor u graag teksten voor website, magazine of welke media dan ook. Hij adviseert en corrigeert bestaande teksten zodat deze uitstralen wat u voor ogen heeft. En het gevoel uitademen dat bij uw product of bedrijf past.

Nou ja, dat is Bügel zo’n beetje….. meer kunnen we er niet van maken! (Minder overigens ook niet!)